TUINMEUBELS


START met het maken van je keuze.

 

Wat is voor jou het tuinmeubel van je dromen?

Kies je een van de bestaande modellen, heb je elders een mooi model gezien dat je wil laten maken, wil je enkele aanpassingen op een bestaand model of begin je vanaf nul met het maken van je eigen ontwerp?

Je kan bij elk meubel ervoor kiezen om hem te laten impregneren. Wil je graag zacht zitten op deze sterke meubels, dan zoeken wij samen met jou naar bijhorende kussens.

Heb je hierbij vragen? Bel ons dan op het nummer 0468/160 663. Hidde helpt je graag verder!

 

Hier laten we je alvast een paar modellen zien.

 

WILLE Schommelstoel

Deze Schommelstoel kan je binnen en buiten gebruiken! We kunnen er heerlijke kussens op maat bij mee leveren, zodat deze schommelstoel je nog meer comfort biedt.

Schommelstoel Wille

 

BENTE schommelbank

Ons pronkstuk is deze BENTE schommelbank. Ideaal om lekker te genieten en alle stress van de dag los te laten! Je kan ook hier de maten perfect afstemmen op jou behoeften.

Schommelbank BENTE

YSBRAN zitbank

Deze YSBRAN zitbank heeft een heerlijke rugleuning en kan werkelijk in alle maten gemaakt worden. Zelfs als stoel is hij ideaal!

Zitbank Ysbran

FENNA eettafel

De FENNA eettafel, is erg elegant maar toch stoer en stevig. In deze foto zie je het meubel geïmpregneerd, je krijgt dan een diepe honingachtige kleur.

Dit is een 8 persoons- tafel, maar wij maken hem zo lang of zo kort als jij graag wilt. Deze tafel is 2.45m lang bij 1m breed. De 2 persoons- banken zijn elk 1.15m bij 0.40m.

DSCF9946

MOENSE eettafel

Deze eettafel heeft gesloten zijkanten wat het een luxe en sterke uitstraling geeft. Er staan hier 2 lange zitbanken in dezelfde stijl bij, maar het is ook leuk om aan beide zijden 2 halve zitbanken te plaatsen. Niets belet je om er stoelen rond te plaatsen of krukjes.

Aan deze tafel kunnen 8 personen zitten, hij heeft een afmeting van 2.10m lang bij 0.80m breed. Als je wat ruimer wil zitten, kunnen wij dit model ook groter maken voor u.

MOENSE buitentafel set

JURRE loungebank XL

Deze op maat gemaakte loungebank is een zeer gegeerd model. Je kan er alle kanten mee op; wil je hem nog langer, of wil je er een hoek in die perfect op je unieke terras past, of eerder korter om gezellig met z`n twee├źn bij te kletsen? Je kan er zelfs een luxe 1 persoons- bank van maken, om nog eens wat bij te lezen misschien?

De totale lengte van dit model is 2.90m, het zitvlak is 2.50m lang.

DSCF9827JURRE loungebank

Dit is een kleiner model dan het vorige.

[easy_contact_forms fid=2]