WIE ZIJN WE?


NOFLIK is Fries (lees [nof- luk]) Het betekent aangenaam, behaaglijk, genoeglijk, heerlijk, plezierig, prettig.

De betekenis van die naam is ook ons doel, onze visie.

De meubels die we maken zijn behaaglijk, ze geven je een genoeglijk gevoel, je kan er heerlijk van genieten. Het contact met onze klanten is steeds plezierig en de prijzen zijn erg prettig.
En wat dit alles extra aangenaam maakt, is het feit dat we steeds streven naar een win- win situatie, want zo is zaken doen pas echt “NOFLIK”

Hoe doen we dit?

  • we zijn steeds op zoek naar kwalitatief steigerhout voor een scherpe prijs. Zo kunnen we die scherpe prijs ook voor onze kwalitatieve meubels vragen.
  • Die prijs kunnen we ook scherp houden omdat we alles onder 1 dak doen, er zijn maar weinig tussenpersonen die er ook wat mee willen verdienen. Wij kopen het hout, doen zelf de productie, de afwerking en de levering.
  • De materialen leggen geen duizenden kilometers af voor ze hier zijn en krijgen na gebruik in de bouwsector bij ons een tweede leven als duurzaam meubel. Kies je voor onze meubels, dan kies je voor verantwoorde meubels! Zelfs de olie die we gebruiken bij het impregneren is ecologisch.
  • Hidde is ontzettend handig en is steeds op zoek naar verbeteringen bij het ontwerp en de productie. Dat gecombineerd met passie geeft meubels waar je trots op kan zijn.
  • We rekenen geen cm. hout teveel door aan onze klanten!
  • Bij ons is de klant koning! We willen graag horen wat uw wensen zijn en nemen dat heel serieus. Voor alle vragen staan we steeds klaar, je kan ons bereiken via mail of telefoon.

Wie zijn we?

Hidde is een echte Fries en is gepassioneerd door houtbewerking. Succes verzekerd! HijĀ is van opleiding chef kok en heeft in Nederland een eigen catering bedrijf gehad. Hij is een ontzettend harde en snelle werker en wordt wel eens terecht “de vliegende Hollander” genoemd. Hidde maakte op het balkon van zijn appartement al steigerhouten meubels voor zichzelf.